volg ons op

Over José

Als een betrokken en gedreven moeder van 2 kinderen van 24 en 22 jaar is mijn passie in het leven de mens. Daarom ben ik voor mezelf begonnen met Haamiah om daar invulling aan te kunnen geven.

Mijn ruime coachervaring heb ik o.a. opgedaan in de periode dat ik als zelfstandig ondernemer werkzaam was in de detailhandel.
Door mijn grote inlevingsvermogen en sturing op het juiste moment heb ik menigeen weer richting gegeven aan zijn/haar eigen leven.

Niet alleen de (vaste) cliënten, maar ook het personeel en stagiaires. De rode draad in coaching is voor mij, dat als je verbonden bent met jezelf en je omgeving je dit als één geheel gaat zien.
Hierdoor is er niet alleen meer begrip voor de ander, maar vooral voor jezelf. Waardoor in het algemeen communicatie beter verloopt.

José Pieterson José Pieterson

Mijn zoon heeft PDD-NOS en ADHD. Met ondersteuning en begeleiding heeft hij, ondanks zijn beperkingen, zijn Havodiploma behaald op het regulier onderwijs.
Ik heb hier veel ervaring opgedaan met betrekking tot autisme en de acceptatie hiervan in maatschappij.

Door deze grote betrokkenheid en kennis van autisme e.d. inspireer en ondersteun ik nu anderen die hulpvragen hebben en/of tegen gelijksoortige problemen aanlopen.

ERVARING

Mijn begeleiding is begonnen in 2010 toen ik kinderen/jongeren vanaf 6 jaar ging begeleiden via Spinaut. Op dat moment lag dat het dichtst bij mijn eigen ervaring.

Later ben ik steeds meer volwassenen gaan begeleiden. Daarbij heb ik ontdekt dat mensen met een hoger IQ en/of Asperger mij het best liggen. Vaak ook omdat bij hen pas op latere leeftijd “ontdekt” wordt dat hun Anders-zijn hun ontwikkeling in de weg staat.

Ondersteunende Begeleiding

Graag coach/begeleid ik kinderen, jongeren en volwassenen die hulp en begeleiding nodig hebben bij de integratie van bijvoorbeeld Autisme en/of ADHD in het dagelijks leven.
Maar ook de ouders, verzorgers, partners van… kunnen bij mij terecht.

Haamiah staat voor Waarheid en Integriteit.
Hierdoor kan er eenwording van jezelf en je omgeving plaatsvinden.